koulutusta energian säästämiseen

Energiaexpertti-koulutus

Talven 2021 aikana kävin HSY:n Energiaexpertti-kurssin. Nyt energiakriisin ollessa ovella, voi huomata olleensa oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan roolissa koulutuksesta on hyötyä, samoin kuin kiinteistöosakeyhtiöiden hallituksissa toimimisessa. Kurssi on lisäksi avaava koulutus ihan jokaiselle asukkaalle asumismuodosta riippumatta, melkein voisi sanoa, että kurssi pitäisi olla osa jokaisen ihmisen peruskoulutusta.

”Taloyhtiön hoitokuluista energia- ja vesikustannukset ovat tyypillisesti 30-40 %. Hukkaenergia voi haukata jopa 30 prosenttia taloyhtiön energiasta ja siis ison osan kuluvista euroista. Energiaeksperttikurssi tarjoaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla voidaan korjata energiansäästöstä syntyvät eurot talteen.”

Taloyhtiön energiaekspertti

Energiansäästöä tiedottamisella – TAVIS-hanke HSY

2021-2022 vein taloyhtiöni mukaan pilottihankkeeseen, jossa neljän taloyhtiön ja HSY:n kanssa luotiin mallia energia-asioista tiedottamiseen. Vajaan vuoden mukana olo kehitti paitsi omaa tietoisuutta ja osaamista, myös yhteistä mallia taloyhtiöille. Materiaalit on nyt HSY:n tekemänä valmiina osoitteessa:

Materiaaleja taloyhtiöviestintään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s