Miksi Johanna?

Johanna on vahva, mukava ja ymmärtäväinen luottopelaaja, joka kuuntelee ja haluaa ymmärtää. Hän on tarkka, hahmottaa sekä isot kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat ja on sopivasti uusiutumishaluinen eikä jumiudu. Vahva kommunikointi ja selkeä viestintä olivat erityisen tarpeellisia laajan linjasaneerauksen läpivientiin isossa taloyhtiössämme.”
 
Kristina Leppälä, tutkija, hankepäällikkö


Pikkusiskona Johanna joutui taistelemaan paikastaan, kun asiat piti tehdä ison siskon imussa. Hänestä kasvoi sitkeä, määrätietoinen ja taistelutahtoinen ihminen, joka kasvatti yksinhuoltajana kaksi lasta. Toinen heistä vaati paljon huomiota ja asioiden hoitamista erityisyytensä vuoksi. Samaan aikaan hän on perustanut ja pyörittänyt suomalaista käsityöläis- ja liiketoimintaa kokien sen ylä- ja alamäet parin kymmenen vuoden ajalta, työllistäen samalla kymmeniä ihmisiä. Tahtoa siskostani löytyy ja hän vie loppuun aloittamansa asiat intohimolla maaliin asti. Johanna asettuu aina heikompien puolelle ja on valmis taistelemaan muiden oikeuksista leijonaemon lailla. Johannan mottona on Juho-ukkimme sanonta: ”Muut tekee mitä osaa, minä teen mitä tahdon!””

Susanna Timonen, isosisko, varhaiskasvatuksen palveluohjaaja


” Johanna on lämmin ja empaattinen, mutta myös lujatahtoinen nainen. Hän ei taivu kovankaan vastarinnan edessä vaan ajaa eteenpäin asiaa, jonka takana seisoo. Vaikka Johanna ymmärtääkin eri näkökulmia, hänellä on kyky nähdä ja hahmottaa, mikä on oikea ratkaisu ja toimia sen mukaisesti.”

Marianne Mänty, toimitusjohtaja


Se mihin Johanna elämässään ryhtyy ja sen, minkä hän lupaa, palaa aina ja aina laadukkaana takaisin. Johanna antaa itsestään aina täydet ja vähän ylikin. Hän on luova, sisukas ja periksiantamaton täysiverinen nainen, jonka joukoissa et jää kylmäksi. Projektin kestävä tyyppi.

Tanja Laitila, ammattikorkeakouluopiskelija ja valmistuva yhteisöpedagogi ja ikuisesti äiti. Poliittisesti sitoutumaton (ollut myös parturi, sihteeri ja lähihoitaja).


” Johanna on iloinen, reipas ja aikaansaava nainen. Hän on avoin uusille ideoille ja helppo yhteistyökumppani. Johanna on rehellinen ja uskaltaa kysyä ääneen, jos ei ymmärrä jotain asiaa tai sen taustoja. Tämä on tärkeä taito politiikassa.”

Anna Nylund-Oravala, suomen kielen lehtori, Espoo


Olin Johannan ensimmäisiä työntekijöitä Morsmaikussa. Pääsin elämään tämän pikkuisen yrityksen kasvua aikuiseksi, laadukkuudestaan tunnetuksi yritykseksi. Johanna nosti kotimaisen käsityön sekä ompelimotyön ihan uudelle levelille. No, miten hän sen teki? Hänellä oli näkemys ja suunnitelma jo pitkälle. Hän tarttui rohkeasti eteen tulleisiin mahdollisuuksiin. Muutettiin, kaadettiin seiniä ja maalattiin. Hänellä oli verkostoa ja ystäviä jotka mahdollistivat sen, että pienellä budjetilla syntyi ylellinen myymälä. Oltiin team Morsmaikku.

Laaja elämänkokemus on hionut tämän supernaisen timantiksi, Johannaksi, jolla on taito saada oikeat ihmiset ympärilleen. Hän välittää aidosti, uskaltaa kyseenalaistaa ja puuttua epäkohtiin ja haluaa tehdä asiat vimpan päälle valmiiksi.


Marika Ojala