Länsi-Vantaan vihreät 💚💚

Länsi-Vantaan Vihreiden uusi hallitus 2022 on järjestäytynyt.

Vantaan Vihreiden suurimman alayhdistyksen, Länsi-Vantaan Vihreiden hallitus on muodostettu. Hallitus kokoontui 25.11. ja järjestäytyi uuden puheenjohtajansa Petra Miesmerin johdolla. Hallitus valitsi varapuheenjohtajaksi Max Mannolan, sihteeriksi Timo Huhdan ja taloudenhoitajaksi Tuomas Mutasen. Jäsenasioista vastaa jatkossakin Mikko Korpela.

Hallitus 2022:
Petra Miessmer (pj)
Max Mannola (vpj, tapahtumat)
Timo Huhta (sihteeri, viestintä)
Tuomas Mutanen (taloudenhoitaja, viestintä)
Mikko Korpela (jäsenasiat)
Sirpa Siru Kauppinen (viestintä)
Johanna Lätti (viestintä)
Sveta Silvennoinen-Hiisku (viestintä)
Mirva Pajanne (tapahtumat)

Me haluamme tehdä osaltamme töitä sen eteen, että alueen lähiluonto säilyy, terveydenhuollon resurssit turvataan ja palvelut sekä työpaikat säilyvät asuntorakentamisen ohessa. Aiomme olla jatkossakin aktiivinen poliittinen toimija, joka nostaa rohkeasti Vihreitä arvoja ja näkökulmia esiin aluetta kehitettäessä.

Vuoden 2022 tärkeimmiksi teemoiksi nostamme tulevan hyvinvointialueuudistuksen ja lähiluonnon suojelun. Länsi-Vantaan terveyspalveluverkostoa on viime vuosina karsittu, ja perusterveydenhuolto kärsii kroonisesta työntekijäpulasta. Tämän seurauksena esimerkiksi Myyrmäen terveyskeskuksen jonot päivystykseen ovat kohtuuttomat. Vaadimme tulevissa Vantaa-Keravan aluevaaleissa riittäviä resursseja terveydenhuoltoon, jotta lupaus hyvinvointivaltioista voidaan lunastaa.

Terveydenhuoltohaasteiden lisäksi Länsi-Vantaa tiivistyy yhä kovaa vauhtia niin Myyrmäessä, Pähkinärinteessä kuin Keimolan mäen ja Kivistön alueella. Haluamme vaikuttaa siihen, ettei tätä lisärakentamista tehdä virkistävän lähiluonnon ja nykyisten asukkaiden hyvinvoinnin kustannuksella. Myyrmäessä lisätään tulevina vuosina valtavasti asuntorakentamista ja osa yritysten, yhteisöjen ja kaupungin tiloista poistuvat sen myötä. Kaupungin on huolehdittava uusien tilojen löytymisestä niin nuoriso- ja harrastustoiminnoille, kuin yrityksillekin.

Olemme huolissamme myös joukkoliikenteen toimivuudesta, lähipalveluista sekä opetuksen ja varhaiskasvatuksen laadusta. Haluamme keskustella aktiivisesti näistä teemoista niin toreilla ja kaduilla, kuin sähköisissä viestimissäkin – ihmisläheisellä ja ymmärrettävällä kielellä. ”Kun lasten lukutaito laskee ja ikäihmisten kotihoito tökkii, kyse on arvovalinnoista. Näistä on voitava puhua” – tähdentää tuore varapuheenjohtaja Max Mannola.

Länsi-Vantaan Vihreät viestii aktiivisesti Länsi-Vantaata koskevista ajankohtaisista päätöksistä ja kutsuu asukkaita vaikuttamaan Vantaan kaupungin osallistumis- ja vuorovaikutustilaisuuksiin. Länsi-Vantaan Vihreät vaikuttaa myös osaltaan Vihreissä Uudenmaan ja valtakunnan tasolla.

Tervetuloa mukaan rakentamaan parempaa huomista Länsi-Vantaalle ja Suomeen!

Terkuin, uusi hallitus

Lue lisää meistä: http://www.lansivantaanvihreat.fi
Liity jäseneksemme: https://asiointi.vihreat.fi/liittymislomake?yhdistys=119

Ota yhteyttä:
petra.miessmer@lansivantaanvihreat.fi (Pj.)
max.mannola@lansivantaanvihreat.fi (Vpj.)

https://www.facebook.com/100064816833346/posts/270186578485235/?sfnsn=mo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s